Mobile menu

Mátyássy Áron rendező a BPSZÉ hivatalos dalának forgatásáról

2024. január 5.

Az elmúlt években a Színházak Éjszakája szervezői mindig kerestek az eseménynek egy hivatalos dalt, olyan dallamot és szöveget, amely színházba csábítja majd a nézőket. Így volt ez a 2024-es Budapesti Színházak Éjszakája esetében is, a választás az Aranyakkord Az én Budapestem című alkotására esett, amely ráadásul egy izgalmas videóklipet is kapott. A kisfilm koncepciója és megvalósítása Mátyássy Áron rendező (Utolsó idők, Aranyélet, A besúgó) érdeme, aki rögtön igent mondott a felkérésre, és óriási lelkesedéssel látott munkához, hogy egy sokszereplős, látványos klipet gyártson csapatával a zenéhez.

„Annak örülök, hogy eredeti célkitűzésünk, ami az volt, hogy egy különleges látványvilágú, exkluzív prémium-szpotot készítsünk, a lehetőségekhez mérten meg tudott valósulni.”- mondja a rendező. „A film nem pusztán arról szól, hogy sok színész összegyűlik a zenészekkel és eléneklik közösen a dalt, hanem sikerült belevinni egy kicsi csavart, egy kis meghökkentő esztétikumot, úgy érzem a saját lábán, önmagában is megáll, mint produkció.”

A rendező a videóklip koncepciójáról és a közös munkáról a forgatás után közvetlenül, az éjszaka közepén adott interjút, amelyet az alábbi videóra kattintva megnézhettek.

Készítette az OOB Creative csapata

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.