Mobile menu

Jó reggelt, Budapesti Színházak Éjszakája!

2024. március 23.

Ma kivételesen a kakassal ébrednek a színházak a fővárosban, már egészen korán felgördülnek a függönyök, kigyúlnak a fények, a Budapesti Színházak Éjszakája ugyanis neve ellenére nem csak esti, hanem egész napos szórakozásra hívja a nézőit. Kerekítsétek a karszalagot a csuklóra, tegyétek zsebre a műsorfüzetünket - megtaláljátok a részt vevő színházak jegypénztáraiban - és induljatok neki a városnak!

A 6SZÍN, a Budapesti Bábszínház, a Budapest Operettszínház, a József Attila Színház, a Karinthy, a Katona, a Magyar Színház, a Marczibányi Téri Művelődési Központ, az Óbudai Társaskör, az RS9, a Thália és az Újszínház is kitalált reggeli, délelőtti programokat a korán ébredőknek vagy a kiskorú színházkedvelőknek, találkozzunk a reggeli kávé vagy kakaó mellett valamelyik játszóhelyen!

Itt, a honlapon igyekszünk egész nap ajánlatokkal bombázni benneteket, de az igazi fekete-öves programkeresők a Budapesti Színházak Éjszakája Facebook oldalát kövessék friss információért, ott az önkénteseink jóvoltából a helyszínről szállítjuk ma az aktuális híreket nektek!

Jó szórakozást!

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.