Mobile menu

Három, kettő, egy...

2024. március 22.

Már csak egyet kell aludni, szombaton végre, öt év után újra Budapesti Színházak Éjszakája! Itt van MINDEN EGYbeszedve, ami a szombati Budapesti Színházak Éjszakájához elengedhetetlen! Ezek a legfontosabb teendők az esemény előtt:

✅ Kétféle módon is tudtok jegyet vásárolni a BPSZÉ-re: a honlapon online lehet jegyet váltani, míg a személyes ügyintézéshez a Budapesti Operettszínház jegyirodáját (1065 Budapest, Nagymező u. 19.) keressétek fel! Ne felejtsétek el...

✅ ... a karszalagbeváltást, ha tehetitek, még ma látogassatok el az egyik részt vevő színház jegypénztárába, ahol szeretettel várnak benneteket és a belépőtöket (kinyomtatott formában, esetleg telefonképernyőn felmutatva)! Arról, hogy pontosan melyik színházakba tudtok menni karszalagért a Kisokosban tudtok tájékozódni. Ha pedig ez is megvan...

✅ …amennyiben segítségre lenne szükségetek, mert nem találjátok a karszalagra váltandó e-ticketet, regisztrációs jegyet, vagy más problémába ütköztök, a Budapesti Színházak Éjszakája szervezői és az Interticket is rendelkezésetekre áll az alábbi elérhetőségeken: Interticket chat-felülethez kattintsatok ide!

Szervező csapat telefonos elérhetőségei: +36/30-163-6661; +36/1-375-5922

✅ ... nincs más hátra, mint átböngészni a 43 (bizony-bizony, negyvenhárom) színház több mint 250 programját, útvonalat tervezni a színházak között, vagy szimplán hagyni, hogy oda vetődjetek a budapesti fények alatt és az Éjszaka jelenetsoraiban, ahova nem is gondoltátok volna! Mert a lényeg ez:

Színház az egész Éjszaka! Sodródjatok a forgataggal színházról színházra, csupán egyetlen karszalaggal!

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.