Mobile menu

Elindult az early bird-jegyvásárlás!

2023. december 1.

December 1. és 31. között 20% kedvezménnyel tudtok karszalagra beváltható belépőt vásárolni a Budapesti Színházak Éjszakájára!

Ehhez nem kell más tennetek, csak rákattintani a fenti „Early bird-jegyvásárlás” gombra, vagy ellátogatni a www.budapestiszinhazakejszakaja.jegy.hu oldalra!

A Budapesti Színházak Éjszakája programsorozat karszalaggal látogatható, mely szabad belépést biztosít mind a 43 színház programjára (a regisztráció nélkül látogatható programokra korlátlanul, a regisztrációhoz kötött programokat pedig az adott eseményre szóló regisztrált belépővel), más rendezvényre és szolgáltatásra azonban nem érvényes.

Az online vásárolt e-ticketet (vouchert) karszalagra kell váltani, melyet a résztvevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában lehet majd megtenni. A megvásárolt e-ticket (voucher) karszalagra váltási időszakának megkezdéséről tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.