Mobile menu

Így készült a BPSZÉ hivatalos dala

2023. december 20.

December 4-én mutattuk be országnak-világnak az Aranyakkord együttes Az én Budapestem című videóklipjét, amely a Budapesti Színházak Éjszakája hivatalos dalaként új köntöst kapott Mátyássy Áron rendezőnek köszönhetően. Azóta rengeteg dicsértet zsebeltünk be mi, a készítők és a zenekar is, nagyon boldogok vagyunk, hogy a zene és a klip kiemelkedő tetszést arat a színházkedvelők körében.

Ezúttal azt is szeretnénk megmutatni, hogyan készült a dal felvétele a hangstúdióban. A werkfilmben többek között Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor "Ufó", vagyis az Aranyakkord együttes gondolatait ismerhetitek meg a dalról, illetve az esemény szlogenjéről.

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.