Mobile menu

Budapesti Színházak Éjszakája afterparty a Kristályban

2024. március 5.

2024 március 23-án, a Budapesti Színházak Éjszakáján 43 színház várja a nézőket több mint 250 rendhagyó programmal, köztük a Kristály Színtér is, ahol nyílt próbán és afterpartyn vehetnek részt az érdeklődők.

Idén a Városmajori Szabadtéri Színpad és Kristály Színtér csapata kapta meg a feladatot, hogy megszervezze a Budapesti Színházak Éjszakáját. Ám nemcsak a munkájukkal járulnak hozzá, hogy mindenki számára emlékezetes legyen ez az este, hanem margitszigeti helyszínükkel is, ahol délután az Orlai Produkciós Iroda nyilvános próbáit tekintheti meg a közönség, este pedig a BPSZÉ hivatalos afterpartyján várják azokat, akik zenével és tánccal öblítenék le a színházi élményeket.

A Kristály Színtéren éjszaka a legnagyobbak szórakoztatnak majd, hiszen az esemény hivatalos dalát, Az én Budapestem című számot jegyző ARANYAKKORD zenekar (Kiss Tibi - ének, Vastag Gábor - ének, gitár és Gábor Andor „UFO” - ütőhangszerek) kezdi az estét 9 órakor, majd az Est FM-ből, a radiocafé98.6-ból, a Deck Attack csapatból vagy az Edith-ből jól ismert INFRAGANDHI követi őket, akinek zenei identitása ezerszínű, színházmániáját sosem titkolta, így ő és dj-szettje a legjobb választás arra, hogy a Budapesti Színházak Éjszakáját táncolva kísérjük át a másnapba. A buli hajnali 2 óráig tart.

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.